Vaikystės prisiminimais dvelkianti naujiena!

Vaikystės prisiminimais dvelkianti naujiena!

Pristatome naują, tačiau kartu ir gerai pažįstamą produktą. Keptas šernienos „zuikis“ ypač patiks tradicinio skonio mėgėjams. Kvapnus laukinės mėsos kepaliukas - tiek pagrindiniam patiekalui, tiek šaltam užkandžiui. Pamėgink!

Tai tradicinis lietuviškas patiekalas, kurį seniau šeimininkės ruošdavo šventėms – iš maltos mėsos su prieskoniais, svogūnais ir kiaušiniais, kepamas orkaitėje kaip kvapnus kepaliukas. Mūsų versijoje laukinė šerniena suteikia „zuikiui“ tvirtą charakterį ir išraiškingą skonį. Puikiai tinka valgyti tiek karštas – su padažu ir bulvėmis, tiek šaltas – sumuštiniams ar užkandžių lėkštei. Senovinis skonis, kuris vis dar džiugina širdį (ir skrandį)!

Grįžti į sąrašą